Menu
Your Cart
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta de navigare mai buna. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau.

Seminte de castraveti

Ekol F1 este un hibrid partenocarpic de castraveti, destinat culturilor din ciclu I si ciclu II din spatii protejate.Caracteristici:Hibrid de castraveți de tip partenocarpic;Plantele sunt viguroase, cu toleranță ridicată la diferiți agenți patogeni, în special..
60,00lei
Fără TVA:60,00lei
Brand: Seminis
Mirabelle F1 este un hibrid foarte timpuriu de castravete partenocarpic, de tip cornichon, cu tepi, destinat culturii in spatii protejate si in camp.CARACTERISTICI:       Plantele au port deschis si foarte tolerante la conditiile de lumina si temperatura nefavorabile din prim..
145,00lei 161,32lei
Fără TVA:145,00lei
  Pleasure F1 este un hibrid extratimpuriu de castravete cornichon, partenocarpic de la Semillas FitoCARACTERISTICI:Vigoare medie, cu 2-3 fructe la internod           Maturitate: Extra-timpurii            Fruct..
45,00lei
Fără TVA:45,00lei
Passion F1 este un hibrid nou de castravete, de tip partenocarpic, de la Semillas Fito este timpuriu, cu productivitate mare si calitate excelenta a fructelor.·        Destinat in special culturii protejate in solar dar si in camp·    ..
45,00lei
Fără TVA:45,00lei
Brand: Seminis
Hibrid de castravete partenocarpic, de tip cornichon, destinat culturii in spatii protejate.COD SV 4097 CV este un hibrid de castravete timpuriu ce se remarca prin toleranta deosebita la conditiile climatice mai putin favorabile (frig), specifice culturilor extratimpurii si a celor din toa..
55,00lei 59,95lei
Fără TVA:55,00lei
Brand: Seminis
Descriere– hibrid de castravete partenocarpic de tip cornichon, destinat culturii în spații protejate– hibrid timpuriu, SV 4097 CV se remarcă prin toleranța deosebită la condițiile climatice mai puțin favorabile specifice culturilor extra-timpurii și a celor din toamnă, având o capacitate deosebită ..
227,81lei
Fără TVA:227,81lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)