Menu
Your Cart
Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta de navigare mai buna. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau.

Seminte de varza

Caracteristici:cel mai apreciat hibrid de varză albă, Bucharest este o varietate special dezvoltată pentru cultura de vară/toamnă, condițiile de climă și cerințele pieței românești;ajunge la maturitate în 80-85 de zile de la plantare și formează căpățâni;rotunde ușor turtite a căror greutate medie e..
60,00lei
Fără TVA:60,00lei
Brand: Bejo
Hibrid cu creştere viguroasă, uniformă ce prezintă o plasticitate ecologică ridicată. Formează căpăţâni de mărime medie spre mare, rotunde, ușor turtite, cu tulpină internă scurtă;frunze subțiri (fine) de un verde deosebit...
70,00lei
Fără TVA:70,00lei
CARACTERISTICI:Hibrid timpuriu de varză cu frunză fină şi dulce pentru cultura de toamnă;Recomandat special pentru murare, dar şi pentru consumul în stare proaspătă;Plantele sunt uniforme şi prezintă toleranță la arsura bacteriană (Xanthomonas);Perioadă scurtă de vegetație, 75-80..
62,00lei
Fără TVA:62,00lei
CARACTERISTICI:Unul dintre cei mai populari si cultivati hibrizi in comuna Lunguletu, cel mai mare bazin legumicol de cultivare al varzoaselor.Hibrid cu frunza subțire, recomandat pentru cultura de toamnă;Căpățâni uniforme, compacte, care se păstrează foarte bine în câmp;Plante de vig..
45,00lei
Fără TVA:45,00lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)